|
|||||||
| Fıkralar Temel Fıkralari, Karadeniz Fıkrlari, Komik Fıkralar Bölümü |
| Merhaba Ziyaretçi SohbetC Forum Sitesine Hoşgeldin. |
| SohbetC.Org - Forum sitesin ilk defa giriş yapiyorsanız YARDIM kritelerini okuyunuz. Forum içerisinde herhnagi bir dosya paylaşımı yapmak ve paylaşılanlari indirebilmek için ÜYE OLUN olmaniz gerekmetedir. Aksi takdirde forumdan yararlanmaniz mümkün değildir. Iyi eğlenceler. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Teşekkür Sayısı: 14
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
3 Damadı olan bir kayın valide oğullarının onu sevip sevmediğini anlamak ister...
ve bir gün büyük damadı ile gezerken denize atlar büyük damat peşinden atlayıp onu kurtarır... ertesi sabah uyandığında kapıda bir peugeot 206 görür ve camında şu yazılıdır... Beni kurtardığın için teşekkürler seni seven kayın validen. Aynı oyun ortanca damatta da denenir ve yine aynı sonuç alınınca ortanca damat sabah uyandığında kapıda bir peugeot 206 görür.. Camın üzerinde aynı şey yazmaktadır... yine aynı şey küçük damatta uygulanır ama damat bunun önceden olması gerektiğini düşünmektedir onu kurtarmaz kayın valide ölür ertesi gün uyandığında kapıda bir Porsche carrera CT ve kapıda bir not teşekkürler damat seni seven kayın pederin!!!
|
![]() |
| Etiketler |
| kaynana |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|