|
|||||||
| Fıkralar Temel Fıkralari, Karadeniz Fıkrlari, Komik Fıkralar Bölümü |
| Merhaba Ziyaretçi SohbetC Forum Sitesine Hoşgeldin. |
| SohbetC.Org - Forum sitesin ilk defa giriş yapiyorsanız YARDIM kritelerini okuyunuz. Forum içerisinde herhnagi bir dosya paylaşımı yapmak ve paylaşılanlari indirebilmek için ÜYE OLUN olmaniz gerekmetedir. Aksi takdirde forumdan yararlanmaniz mümkün değildir. Iyi eğlenceler. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
Teşekkür Sayısı: 6
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
Nam-ı kemal bir aralar ün yapmış. Kimse kendisi ile laf yarışına giremiyormuş. Bunu yunanlı bir kadın duymuş ve ben onu mort ederim demiş. Neyse bu kadın Türkiye'ye gelmiş Nam-ı Kemal'le görüşmüş. Nam-ı Kemal'e demiş ki seninle laf yarışına girmeden önce seninle sex yapmak istiyorum demiş. Nam-ı Kemal de
kabul etmiş. Başlamışlar işe kadın sormuş Yunanistan mı büyük Türkiye mi. Nam-ı Kemal Türkiye demiş. Kadın birdaha sormuş Nam-ı Kemal yine Türkiye demiş. Kadın hayır yunanistan daha büyük bak Türkiye'yi içine aldı. Nam-ı Kemal söyleyecek bir şey bulamazken *aşşaklarını görür. ve derki bak adalar dışarıda kaldı.
|
![]() |
| Etiketler |
| kemal, laf, nami, yarısı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|