|
|||||||
| Fıkralar Temel Fıkralari, Karadeniz Fıkrlari, Komik Fıkralar Bölümü |
| Merhaba Ziyaretçi SohbetC Forum Sitesine Hoşgeldin. |
| SohbetC.Org - Forum sitesin ilk defa giriş yapiyorsanız YARDIM kritelerini okuyunuz. Forum içerisinde herhnagi bir dosya paylaşımı yapmak ve paylaşılanlari indirebilmek için ÜYE OLUN olmaniz gerekmetedir. Aksi takdirde forumdan yararlanmaniz mümkün değildir. Iyi eğlenceler. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
ReßeLLiouS
Teşekkür Sayısı: 72
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
Temel askerligini Yunan sınırında yapıyormuş..Temel’in canı çok sıkılıyormuş..Yunan’a bir ıslık çalmış elleriyle “Havacı mısın?” işareti yapmış,Yunan aldırmamış..Bir ıslık çalmış elleriyle “Karacı mısın?” işareti yapmış, Yunan aldırmamış..Bir ıslık daha çalmış “Denizci misin?” anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış..Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak “Topçu musun?” demiş, yunan aldırmamış..Bir ıslık daha çalmış “Gözcü müsün?” anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış..Nöbetler değişmiş sıra yine Temel’le Yunan’a gelmiş.
Yunan’a hadi sınıra git demişler yunan da: - “Ben oraya gitmem.Orada bir deli Türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor..”
|
|
|
#2 |
|
AnqeL.mm
|
zuhhaahaha kriz tuttu
|
|
|
#3 |